مایع پاستوریزه زرده تخم مرغ

مایع پاستوریزه زرده

تخم مرغ مایع پاستوریزه – زرده

تولید پاستوریزه تخم مرغ با استفاده از جدیدترین دستگاه‌های فرآوری انجام می‌شود. تخم مرغ‌ها به‌صورت کاملا مکانیزه و براساس نیاز بازار، به زرده، سفیده و مخلوط زرده و سفیده تفکیک می‌شوند. محصولات پس از پاستوریزه شدن در مخزن‌های ویژه ذخیره و سپس بسته بندی می‌شوند.

موارد مصرف

  • کارخانه‌های تولید مواد غذایی )انواع سس‌ها، بستنی‌ها و فرآورده‌های گوشتی(
  • کارخانه‌های تولید کیک و کلوچه
  • قنادی‌ها
  • کیترینگ هتل‌ها، بیمارستان‌ها، دانشگاه‌ها، پادگان‌ها، فرودگاه‌ها
  • رستوران‌ها و فست فودها
  • کارگاه‌های پخت انواع گز، سوهان، حلوای ارده و…
  • مکمل‌های ورزشی

ماندگاری

  • هفت روز پس از تولید در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتی‌گراد

بسته بندی و مقدارها

  • بسته‌های ۵ کیلویی
  • بسته‌های ۲۰ کیلویی
  • مخزن‌های ۱۰۰۰ لیتری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *