This post is also available in: العربية (Arabic)
English (English)
مایع پاستوریزه تخم مرغ – سفیده
مایع پاستوریزه
تولید پاستوریزه تخم مرغ با استفاده از جدیدترین دستگاههای فرآوری انجام میشود. تخم مرغها بهصورت کاملا مکانیزه و براساس نیاز بازار، به زرده، سفیده و مخلوط زرده و سفیده تفکیک میشوند. محصولات پس از پاستوریزه شدن در مخزنهای ویژه ذخیره و سپس بسته بندی میشوند.
موارد مصرف
- کارخانههای تولید مواد غذایی )انواع سسها، بستنیها و فرآوردههای گوشتی(
- کارخانههای تولید کیک و کلوچه
- قنادیها
- کیترینگ هتلها، بیمارستانها، دانشگاهها، پادگانها، فرودگاهها
- رستورانها و فست فودها
- کارگاههای پخت انواع گز، سوهان، حلوای ارده و…
- مکملهای ورزشی
ماندگاری
- هفت روز پس از تولید در دمای ۰ تا ۴ درجه سانتیگراد
بسته بندی و مقدارها
- بستههای ۵ کیلویی
- بستههای ۲۰ کیلویی
- مخزنهای ۱۰۰۰ لیتری