This post is also available in: العربية (Arabic)
English (English)
پودر زرده تخم مرغ ، کاربرد و خواص آن:
تخم مرغ یکی از مهمترین منبع غذایی است. هر تخممرغ تقریباً 6 گرم پروتئین، 1 گرم کربوهیدرات، 7 گرم لیپید و همچنین مقداری فسفر، آهن، و ویتامینهای A ،E و K است. سفیده تخممرغ شامل مقدار قابل توجهی آب است که در یی آن 50 درصد پروتئین، نیاسین و ریبوفلاوین میباشد.
در زرده تخممرغ لسیتین به وفور یافت میشود، از این رو زرده تخممرغ خاصیت امولسیون پایدار پیدا میکند.
کاربرد و مزیت زرده تخم مرغ:
لسیتین در زرده تخممرغ موجب میشود روغن در خمیر بیسکوییت به صورت یکنواخت پراکنده شود.
زرده تخممرغ موجب افزایش ارزش غذایی و افزایش زمان نگهداری میشود.
نرمی موادی از جمله بیسکوییت، شیرینی و برخی کیکها از دیگر استفادههای زرده تخم مرغ میباشد.
چسبندگی بین بافتهای محصول را زیاد کرده و محصولی با کیفیتتر با طعم و رنگ بهتری را برای ما فراهم میسازد.
مورد استفاده برای ساخت سس مایونز به دلیل داشتن خاصیت امولسیفایر موجود در آن.
امکان نگهداری پودر تخممرغ خیلی بیشتر از تخممرغ تازه است.
پودر تخممرغ فضای کمتری را اشغال میکند، و در صنایع مختلف به راحتی مورد استفاده قرار میگیرد.
پودر تخممرغ در فرآوردههای گوشتی موجب افزایش جذب آب و حفظ خواص ظاهری میشود.
استفاده این پودر برای تولید ماکارونی موجب افزایش حجم ماکارونی میشود.