پودر زرده تخم مرغ

پودر زرده تخم مرغ ، کاربرد  و خواص آن:

تخم مرغ یکی از مهم‌ترین منبع غذایی است. هر تخم‌مرغ تقریباً 6 گرم پروتئین، 1 گرم کربوهیدرات، 7 گرم لیپید و همچنین مقداری فسفر، آهن، و ویتامین‌های A ،E و K است. سفیده تخم‌مرغ شامل مقدار قابل توجهی آب است که در یی آن 50 درصد پروتئین، نیاسین و ریبوفلاوین می‌باشد.
در زرده تخم‌مرغ لسیتین به وفور یافت می‌شود، از این رو زرده تخم‌مرغ خاصیت امولسیون پایدار پیدا می‌کند.

کاربرد و مزیت زرده تخم مرغ:

  • لسیتین در زرده تخم‌مرغ موجب می‌شود روغن در خمیر بیسکوییت به صورت یک‌نواخت پراکنده شود.
  • زرده تخم‌مرغ موجب افزایش ارزش غذایی و افزایش زمان نگه‌داری می‌شود.
  • نرمی موادی از جمله بیسکوییت، شیرینی و برخی کیک‌ها از دیگر استفاده‌های زرده تخم مرغ می‌باشد.
  • چسبندگی بین بافت‌های محصول را زیاد کرده و محصولی با کیفیت‌تر با طعم و رنگ بهتری را برای ما فراهم می‌سازد.
  • مورد استفاده برای ساخت سس مایونز به دلیل داشتن خاصیت امولسیفایر موجود در آن.
  • امکان نگه‌داری پودر تخم‌مرغ خیلی بیشتر از تخم‌مرغ تازه است.
  • پودر تخم‌مرغ فضای کمتری را اشغال می‌کند، و در صنایع مختلف به راحتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • پودر تخم‌مرغ در فرآورده‌های گوشتی موجب افزایش جذب آب و حفظ خواص ظاهری می‌شود.
  • استفاده این پودر برای تولید ماکارونی موجب افزایش حجم ماکارونی می‌شود.