پودر کامل تخم مرغ

  • پودر کامل تخم مرغ 

با توجه به نیاز محصولات پخت مانند کیک به هوادهی و افزایش حجم  توسط تخم مرغ ،این محصول توسط متخصصین تحقیق و توسعه شرکت  با روش های نوین فراوری شده  تا بتواند  حجم مناسب و مشابهی با تخم مرغ تازه را در چنین محصولاتی فراهم کند.

پودر کامل تخم مرغ : هر یک کیلوگرم پودر کامل تخم مرغ =  ۴ کیلوگرم مایع کامل تخم مرغ  =  ۸۰ عدد تخم مرغ تازه است .

کاربرد  : انواع محصولات پخت ( bakery )   مانند کیک و  کلوچه – محصولات قنادی (شیرینی وشکلات) – خمیر پیراشکی  –  برخی نان های حجیم  – پودرهای آماده کیک

مزایای مصرف: افزایش ارزش غذایی و زمان نگاهداری(shelf life)  محصولات  – ایجاد هوادهی و افزایش حجم مناسب – تولید رنگ طلایی مناسب پس از پخت -کنترل کریستالیزاسیون  شکر یا (شکرک ) – حفظ رطوبت و در نتیجه به تعویق انداختن بیاتی – ایجاد بافت نرم و مطلوب .

بازسازی :  ۲۵۰ گرم پودر تخم مرغ کامل را با ۷۵۰ گرم آب (یک قسمت پودر + سه قسمت آب  ولرم ) بخوبی مخلوط نموده تا معادل یک کیلوگرم مایع کامل   تخم مرغ و یا ۲۰ عدد تخم مرغ تازه گردد.

شرایط نگهداری :  یکسال در جای خشک وخنک (حداکثر دما ۲۵ درجه سانتیگراد)