This post is also available in: العربية (Arabic)
English (English)
پودر کامل تخم مرغ
با توجه به نیاز محصولات پخت مانند کیک به هوادهی و افزایش حجم توسط تخم مرغ ،این محصول توسط متخصصین تحقیق و توسعه شرکت با روش های نوین فراوری شده تا بتواند حجم مناسب و مشابهی با تخم مرغ تازه را در چنین محصولاتی فراهم کند.
پودر کامل تخم مرغ : هر یک کیلوگرم پودر کامل تخم مرغ = ۴ کیلوگرم مایع کامل تخم مرغ = ۸۰ عدد تخم مرغ تازه است .
کاربرد : انواع محصولات پخت ( bakery ) مانند کیک و کلوچه – محصولات قنادی (شیرینی وشکلات) – خمیر پیراشکی – برخی نان های حجیم – پودرهای آماده کیک
مزایای مصرف: افزایش ارزش غذایی و زمان نگاهداری(shelf life) محصولات – ایجاد هوادهی و افزایش حجم مناسب – تولید رنگ طلایی مناسب پس از پخت -کنترل کریستالیزاسیون شکر یا (شکرک ) – حفظ رطوبت و در نتیجه به تعویق انداختن بیاتی – ایجاد بافت نرم و مطلوب .
بازسازی : ۲۵۰ گرم پودر تخم مرغ کامل را با ۷۵۰ گرم آب (یک قسمت پودر + سه قسمت آب ولرم ) بخوبی مخلوط نموده تا معادل یک کیلوگرم مایع کامل تخم مرغ و یا ۲۰ عدد تخم مرغ تازه گردد.
شرایط نگهداری : یکسال در جای خشک وخنک (حداکثر دما ۲۵ درجه سانتیگراد)